Співзасновник OnePlus Піт Лау (Pete Lau) повідомив на офіційному форумі OnePlus, що компанія розробляє нову серію продуктів, яка запропонує першокласний користувальницький досвід за доступною ціною.

OnePlus 8, скріншот
OnePlus 8, скріншот

Він стверджує, що рішення про створення нового модельного ряду пов'язано з запитами користувачів, що бажають придбати якісний і надійний смартфон, не переплачуючи за непотрібні їм “моменти”. Схоже, компанія хоче скласти конкуренцію Huawei, Xiaomi і Samsung на ринку бюджетних пристроїв, і користувачів, це тільки на руку.

OnaPlus, gettyimages
OnaPlus, gettyimages

Повідомляється, що сімейство доступних смартфонів в першу чергу буде представлений в Європі та Індії, де бюджетні смартфони займають левову частку ринку смартфонів в цілому. Очікується, що першим смартфоном в новому сімействі стане OnePlus Nord, він же OnePlus Z, якому приписують AMOLED-дисплей, квадрокамеру і чіпсет Qualcomm Snapdragon 765G. Правда, про ціну або дату виходу поки немає ніяких подробиць.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Viber отримав купу крутих функцій завдяки оновленню. Тепер у користувачів є можливість листуватися в “секретній кімнаті”, в якій зникають повідомлення через час.

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск раптово продав один зі своїх маєтків за 29 мільйонів доларів. Досить непогане вкладення, так як роками раніше він купив його в 16 мільйонів доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з NASA змогли довести, що на плутоні існував океан. Правда, це було дуже давно. Однак, рельєф поверхні підказав вказав на наявність океану в минулому.