На презентації WWDC 2020 Apple не тільки показала нові версії операційних систем для iPhone і Mac, але і розповіла про майбутні можливості TWS-навушників AirPods.

Апдейт торкнеться як базової версії аксесуара, позбавивши гарнітуру дратівної недоліки, так і модель з приставкою Pro, яка обзаведеться підтримкою фірмової технології об'ємного звучання.

AirPods, gettyimages
AirPods, gettyimages

Нагадаємо, що кожен раз необхідно підключати навушники до смартфону, з яких користувач хоче їх використовувати. Після оновлення навушники зможуть автоматично “чіплятися” до того гаджета, який використовується власником. Наприклад, після закінчення прослуховування подкасту і запуску фільму на iPad гарнітура автоматично перемкне повідомлення зі смартфона на планшет. Досить зручна технологія, особливо для тих, хто користується величезною кількістю гаджетів Apple, і для роботи з кожним необхідні навушники.

AirPods Pro, IT-HERE
AirPods Pro, IT-HERE

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Оновлення стануть доступними вже цієї осені, відразу ж після презентації iPhone 12.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Viber отримав купу крутих функцій завдяки оновленню. Тепер у користувачів є можливість листуватися в “секретній кімнаті”, в якій зникають повідомлення через час.

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск раптово продав один зі своїх маєтків за 29 мільйонів доларів. Досить непогане вкладення, так як роками раніше він купив його в 16 мільйонів доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з NASA змогли довести, що на плутоні існував океан. Правда, це було дуже давно. Однак, рельєф поверхні підказав вказав на наявність океану в минулому.