Apple повертає культовий звук запуску Mac в MacOS Big Sur. Компанія натякнула, що він може повернутися, зігравши дуже популярну мелодію під час конференції Worldwide Developers Conference, і люди, які встановили першу бета-версію для розробників Big Sur, повідомили, що звук входу в систему повернувся.

Звук запуску був вперше видалений з комп'ютерів Mac в 2016 році з допомогою оновлених MacBook Pro, випущених в тому ж році.

Тим не менш, на початку цього року було виявлено, що Apple дозволить вам активувати режим запуску на цих комп'ютерах Mac, якщо вони працюють під управлінням MacOS Catalina і якщо ви включили його за допомогою команди терміналу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово оновила функціонал бездротових навушників AirPods Pro. Повідомляється, що тепер навушники можуть підключатися до працюючого гаджету самостійно, і перемикатися між девайсами, якщо помітить, що власник користується одним з них.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple приховала одне з оновлень MacOS Big Sur. Мова йде про інтерфейсі у налаштуваннях про акумуляторі. Деяких функцій стало менше, а деякі, навпаки, поліпшили для якісної та корисної роботи. Проте, компанія під час презентації про це вирішила промовчати, чим і здивувала фанатів.

Також Знай.uа повідомляв, популярний месенджер Telegram обзавівся популярної функцією. Тепер він може здійснювати відеодзвінки, так що додаток може конкурувати з Viber і WhatsApp.