Коли ви знімаєте стільки годин відеороликів, скільки Річард Хаммонд знімав в ті дні, коли він знімався в передачі Top Gaer, дуже малоймовірно, що ви коли-небудь зможете використовувати все це на екрані, враховуючи обмежений час в ефірі.

Оскільки ми не хочемо давати занадто багато спойлерів, ми просто додамо, що він також розповідає про кращому моменті під час зйомок в Top Gear, так і в Grand Tour.. У висновку він говорить про деяких з своїх найгірших спогадів, які можуть включати або не включати комах.

Richard Hammond, скріншоти

Він також відповів на більш прямий автомобільний питання: Bugatti розганяється до 300 миль на годину, і ця “гонка озброєнь” між автовиробниками буде найшвидшою в світі.

Якщо ви шанувальник Хаммонда, Кларксона і Мей, ви будете раді дізнатися, що тріо вже закінчило свій останній спеціальний тур для The Grand Tour, який отримав назву Madagascar Special, який буде транслюватися на Amazon Prime найближчим часом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово оновила функціонал бездротових навушників AirPods Pro. Повідомляється, що тепер навушники можуть підключатися до працюючого гаджету самостійно, і перемикатися між девайсами, якщо помітить, що власник користується одним з них.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple приховала одне з оновлень MacOS Big Sur. Мова йде про інтерфейсі у налаштуваннях про акумуляторі. Деяких функцій стало менше, а деякі, навпаки, поліпшили для якісної та корисної роботи. Проте, компанія під час презентації про це вирішила промовчати, чим і здивувала фанатів.

Також Знай.uа повідомляв, популярний месенджер Telegram обзавівся популярної функцією. Тепер він може здійснювати відеодзвінки, так що додаток може конкурувати з Viber і WhatsApp.