Коли в 2020 році була випущена Toyota Supra, вона вважалася недорогим спортивним автомобілем, який пропонував хороші характеристики і хороший досвід водіння. Проте всього кілька місяців тому був представлений C8 Chevrolet Corvette Stingray, в результаті чого Supra на тлі Corvette трохи дорогою покупкою.

Перенесемося в майбутнє, і Supra вже оновлена протягом 2021 модельного року, в той час як клієнтам, які замовили Corvette 2020 року, доведеться почекати якийсь час, перш ніж сідати за кермо авто і через довгих поставок.

Білборд з Supra, carscoops

Член форуму Corvette Forum нещодавно натрапив на рекламний щит від дилера, на якому написано: “Все ще чекаєте на Corvette? Приходьте за своєю Супрой”. Рекламний щит поставляється в комплекті з великою фотографією японського спортивного автомобіля.

Ціни на 2021 Supra починаються з $ 50 990. Це на 1000 доларів більше, ніж у моделі 2020 року, але, враховуючи, що нова модель має потужність в 47 л. с. і 3 фунта-футів (4 Нм) більше, а також виграє від різних оновлень шасі, цей стрибок цін не викликає занепокоєння. Однак викликає занепокоєння той факт, що ціна на Supra наближається до ціни Corvette Stingray, яка починається лише з 59 995 доларів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

2020 Toyota Supra в лісі, скріншот
2020 Toyota Supra в лісі, скріншот

Слід визнати, що на Supra доступно набагато менше варіантів, ніж на Corvette, тобто більшість продаваних моделей Supra будуть коштувати близько 50 990 доларів, у той час як клієнти C8 можуть укомплектувати свої авто на суму до 100 000 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово оновила функціонал бездротових навушників AirPods Pro. Повідомляється, що тепер навушники можуть підключатися до працюючого гаджету самостійно, і перемикатися між девайсами, якщо помітить, що власник користується одним з них.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple приховала одне з оновлень MacOS Big Sur. Мова йде про інтерфейсі у налаштуваннях про акумуляторі. Деяких функцій стало менше, а деякі, навпаки, поліпшили для якісної та корисної роботи. Проте, компанія під час презентації про це вирішила промовчати, чим і здивувала фанатів.

Також Знай.uа повідомляв, популярний месенджер Telegram обзавівся популярної функцією. Тепер він може здійснювати відеодзвінки, так що додаток може конкурувати з Viber і WhatsApp.