Ілон Маск натякає на те, що Тесла Cybertruck фактично амфібія, і не ясно, чи жартує він, чи ні.

Іноді Маск коментує майбутні продукти і функції Tesla, про яких важко судити.

Наприклад, було важко сказати, жартував він, коли сказав, що наступний родстер Tesla буде оснащений двигуном з холодним повітрям, і це виявилося правдою.

Маск також заплутав людей, коли сказав, що Тесла випустить “пердящее додаток” і що Boring company почне продавати вогнемет, але обидві ці речі відбулися.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тепер генеральний директор Тесли переплутав людей з коментарем, який він зробив з приводу цього фонового Cybertruck, який 3D-художник використовував в якості човна.

Tesla Cybertruck в туннеле HyperLoop, скриншот
Tesla Cybertruck в туннеле HyperLoop, скриншот

На репост фонового в Twitter Маск прокоментував: “Я думаю, що ми могли б зробити цю роботу”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово оновила функціонал бездротових навушників AirPods Pro. Повідомляється, що тепер навушники можуть підключатися до працюючого гаджету самостійно, і перемикатися між девайсами, якщо помітить, що власник користується одним з них.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple приховала одне з оновлень MacOS Big Sur. Мова йде про інтерфейсі у налаштуваннях про акумуляторі. Деяких функцій стало менше, а деякі, навпаки, поліпшили для якісної та корисної роботи. Проте, компанія під час презентації про це вирішила промовчати, чим і здивувала фанатів.

Також Знай.uа повідомляв, популярний месенджер Telegram обзавівся популярної функцією. Тепер він може здійснювати відеодзвінки, так що додаток може конкурувати з Viber і WhatsApp.