Microsoft непомітно випустила нову утиліту під назвою Windows File Recovery для Windows 10 версії 2004 або новішої версії. Але ось в чому справа: Windows File Recovery - це програма командного рядка. І вона доступна тільки в магазині Microsoft.

“Випадково видалили важливий файл? Стерли жорсткий диск? Не знаєте, що робити з пошкодженими даними? Windows File Recovery може допомогти відновити ваші особисті дані”, - повідомляється в описі додатка. “Для фотографій, документів, відео [,] і т. Д. Windows File Recovery підтримує безліч типів файлів, щоб гарантувати, що ваші дані не будуть втрачені назавжди.”

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Режим за замовчуванням. У цьому режимі використовується основна таблиця файлів (MFT) для пошуку втрачених файлів. Режим за замовчуванням працює добре, коли присутні MFT і сегменти файлу, також звані сегментами запису файлів (FRS).

Сегментний режим. Цей режим не вимагає MFT, але вимагає сегментів. Сегменти - це зведення файлової інформації, яку NTFS зберігає в MFT, наприклад, ім'я, дата, розмір, тип і індекс кластера / одиниці розміщення.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Режим підпису. В цьому режимі потрібно тільки наявність даних і пошук файлів певних типів. Це не працює для маленьких файлів. Щоб відновити файл на зовнішньому пристрої зберігання, наприклад на USB-накопичувачі, ви можете використовувати тільки режим підпису.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що раніше дизайнери Google хотіли зробити смартфон Google Pixel 4 з дизайном, як у iPhone 11. Правда, з деяких причин він з'явився на полицях в іншому дизайні. Повідомляється, що дизайнери шукали оптимальний форм-фактор і розташування кнопок і камер, щоб зробити смартфон максимально зручним.

Як повідомляв Знай.uа експерти виявили відразу 47 шкідливих додатків в Google Play. Їх варто негайно видалити зі смартфона, так як вони можуть красти особисті дані з пристрою, а також показувати нав'язливу рекламу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft готує велике оновлення для Windows 10. І зміни торкнуться не тільки функціоналу, але і зовнішнього вигляду.