В останні кілька місяців найбільшою загрозою для ринку смартфонів Android є не яка-небудь з моделей iPhone 10. Випуск новітнього iPhone SE виявився більш успішним, ніж навіть очікував Apple, поєднуючи кращі функції iOS з ціною. Але в той час як iPhone SE 2020 виявився “правильним” для економних покупців iPhone, в наші дні могли виникнути деякі сумніви щодо продуктивності в одному з найбільш популярних застосувань смартфонів. DxOMark пропускає передню і задню камери iPhone меншого через віджимання, щоб нарешті відповісти на ці питання.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Одна 12-мегапіксельна сенсорна камера iPhone SE 2020 року - це і перевага, і недолік. В епоху телефонів з двома камерами, цей одинарний датчик не дає ніяких переваг, коли справа доходить до тестування таких функцій, як зум, боке або навіть ширококутні знімки. Незважаючи на це, сенсор здатний непогано справлятися з захопленням і збереженням деталей і кольору. Відеозапис було в основному нормальним, тим більше що вона підтримувала запис 4K зі швидкістю до 60 кадрів в секунду, але з автофокусом і стабілізацією було важче впоратися із завданням.

Для селфи iPhone SE 2020 оснащений жалюгідною 7-мегапіксельною камерою, що не дивно, враховуючи схильність Apple нехтувати цією стороною iPhone. Зокрема, це майже той же сенсор, що і в iPhone X від 2018 року, хоча йому все ж вдається вивести деякі непогані зображення, якщо ви не проти з певним шумом при зумуванні. Так і слабке освітлення відіграє свою роль.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Результат DxOMark дозволив моделі увійти в десятку кращих серед протестованих DxOMark смартфонів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що раніше дизайнери Google хотіли зробити смартфон Google Pixel 4 з дизайном, як у iPhone 11. Правда, з деяких причин він з'явився на полицях в іншому дизайні. Повідомляється, що дизайнери шукали оптимальний форм-фактор і розташування кнопок і камер, щоб зробити смартфон максимально зручним.

Як повідомляв Знай.uа експерти виявили відразу 47 шкідливих додатків в Google Play. Їх варто негайно видалити зі смартфона, так як вони можуть красти особисті дані з пристрою, а також показувати нав'язливу рекламу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft готує велике оновлення для Windows 10. І зміни торкнуться не тільки функціоналу, але і зовнішнього вигляду.