Довгий час Мін-Чі Куо був найточнішим аналітиком в тому, що стосується чуток про Apple будь-якого роду. Сьогодні Куо поділився новою витоком, в якій він розповів про комплекті iPhone 12.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

За словами Куо, iPhone 12 буде поставлятися без навушників або адаптера живлення. Згідно 9to5Mac, Куо стверджує, що рішення не поставляти навіть адаптер харчування для телефону мотивоване бажанням Apple зберегти ціну на iPhone 12 на тому ж рівні, що і на iPhone 11. iPhone 11 продавався за ціною від 999 $.

Дівчина з iPhone, 24 канал
Дівчина з iPhone, 24 канал

Кажуть, що проблема вартості є результатом нового iPhone з підтримкою 5G, в результаті чого вартість виготовлення телефону буде вище, ніж у попередніх моделей. Вартість виготовлення модемів 5G цілком може бути дорожче, ніж їх еквіваленти 4G, але Apple робить це самостійно після придбання бізнесу модемів для смартфонів Intel в липні 2019 року.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що раніше дизайнери Google хотіли зробити смартфон Google Pixel 4 з дизайном, як у iPhone 11. Правда, з деяких причин він з'явився на полицях в іншому дизайні. Повідомляється, що дизайнери шукали оптимальний форм-фактор і розташування кнопок і камер, щоб зробити смартфон максимально зручним.

Як повідомляв Знай.uа експерти виявили відразу 47 шкідливих додатків в Google Play. Їх варто негайно видалити зі смартфона, так як вони можуть красти особисті дані з пристрою, а також показувати нав'язливу рекламу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft готує велике оновлення для Windows 10. І зміни торкнуться не тільки функціоналу, але і зовнішнього вигляду.