YouTube почала копіювати TikTok. У середу компанія оголосила, що починає тестувати нову функцію для мобільних пристроїв, яка дозволить записувати 15-секундні многосегментные відеоролики. Така ж функція доступна і у TikTok.

Користувачі в новому експерименті YouTube побачать можливість “створити відео” в потоці мобільних завантажень, заявляє компанія.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Подібно TikTok, користувач може натиснути і утримувати кнопку запису, щоб записати свій кліп. Потім вони можуть знову натиснути або відпустити кнопку, щоб зупинити запис. Цей процес повторюється до тих пір, поки вони не створять 15-секундну відеозапис. YouTube завершить об'єднання кліпів і завантажить їх як одне відео, коли запис буде завершена. Іншими словами, так само, як і TikTok.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Впровадження цієї функції також означає, що користувачі, які хочуть записувати мобільне відео тривалістю більше 15 секунд, більше не зможуть робити це в самому додатку YouTube. Замість цього їм доведеться записати більш довге відео на свій телефон, а потім завантажити його з галереї телефону, щоб опублікувати його на YouTube.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що раніше дизайнери Google хотіли зробити смартфон Google Pixel 4 з дизайном, як у iPhone 11. Правда, з деяких причин він з'явився на полицях в іншому дизайні. Повідомляється, що дизайнери шукали оптимальний форм-фактор і розташування кнопок і камер, щоб зробити смартфон максимально зручним.

Як повідомляв Знай.uа експерти виявили відразу 47 шкідливих додатків в Google Play. Їх варто негайно видалити зі смартфона, так як вони можуть красти особисті дані з пристрою, а також показувати нав'язливу рекламу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft готує велике оновлення для Windows 10. І зміни торкнуться не тільки функціоналу, але і зовнішнього вигляду.