C4 Chevrolet Corvette є дуже низьким спортивним автомобілем, хоча ми сумніваємося, що в базовій комплектації він може їздити під напівпричепом.

Цей Corvette належить користувачу Instagram з дуже підходящим іменем користувача c4drifter і, як повідомляється, має висоту всього 43 дюйма (1,09 метра), на відміну від 46,7 дюйма (1,19 метра) стандартного автомобіля.

У минулому ми бачили, як автомобілі дрейфують і ковзають під вантажівками, в тому числі фільми Fast & Furious. Крім того, водій каскадера Таннер Фауст здійснив прекрасний поворот під вантажівкою приблизно 12 місяців тому, коли їхав на Genesis G70, хоча ми підозрюємо, що підвіска вантажівки була піднята, щоб спортивний седан міг поміститися під ним.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Трейлер цього конкретного вантажівки, здається, набагато нижче, і явно занадто низький для майже будь-якого автомобіля на ринку.

Безліч модифікацій було внесено в цей Corvette, щоб він проїхав під вантажівкою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що раніше дизайнери Google хотіли зробити смартфон Google Pixel 4 з дизайном, як у iPhone 11. Правда, з деяких причин він з'явився на полицях в іншому дизайні. Повідомляється, що дизайнери шукали оптимальний форм-фактор і розташування кнопок і камер, щоб зробити смартфон максимально зручним.

Як повідомляв Знай.uа експерти виявили відразу 47 шкідливих додатків в Google Play. Їх варто негайно видалити зі смартфона, так як вони можуть красти особисті дані з пристрою, а також показувати нав'язливу рекламу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft готує велике оновлення для Windows 10. І зміни торкнуться не тільки функціоналу, але і зовнішнього вигляду.