Ми говорили про це раніше і скажемо ще раз: деякі автомобілі не потребують модернізації післяпродажного обслуговування, і Lamborghini Huracan є одним з них, особливо в пакеті Performante.

Lamborghini Huracan Performante, carscoops

Тим не менш, це не завадило цьому прикладу отримати більш ексклюзивний вигляд, який визначається зовнішнім виглядом піщаного засмаги і декількома додатковими компонентами, такими як нові вирізи в передніх крилах, спеціальний капот і спойлер з бічними накладками.

Колеса - найбільш привабливий елемент, особливо в глянцевому червоній фарбі.

Lamborghini Huracan Performante, carscoops

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Механіка, здається, залишилася недоторканою, однак це означає, що 5,2-літровий безнаддувний V10 раніше видає 631 л. с. (640 л. с. / 470 кВт) та 443 фунт-фут (600 Нм) крутного моменту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що раніше дизайнери Google хотіли зробити смартфон Google Pixel 4 з дизайном, як у iPhone 11. Правда, з деяких причин він з'явився на полицях в іншому дизайні. Повідомляється, що дизайнери шукали оптимальний форм-фактор і розташування кнопок і камер, щоб зробити смартфон максимально зручним.

Як повідомляв Знай.uа експерти виявили відразу 47 шкідливих додатків в Google Play. Їх варто негайно видалити зі смартфона, так як вони можуть красти особисті дані з пристрою, а також показувати нав'язливу рекламу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft готує велике оновлення для Windows 10. І зміни торкнуться не тільки функціоналу, але і зовнішнього вигляду.