Компанія Apple поліпшила додаток “Фото” в iOS 14, додавши в нього дві корисні функції. На iPhone під управлінням iOS 14 у програмі “Фотографії” стало можливо значно більше наближати зображення і додавати підписи до фотографій. Зручна функція, особливо, якщо врахувати, що раніше наближати фотографії в стоковому додатку було ще тієї проблемою.

Фотографії Apple, Apple

Користувачі iOS 14 виявили, що зображення в програмі “Фотографії” можна наближати в рази більше порівняно з iOS 13. Завдяки цьому у користувачів є можливість детально вивчати фотографії та інші зображення в бібліотеці, особливо, коли це дійсно важливо. З іншого боку, до цих пір незрозуміло, чому яблучна корпорація не додала цю функцію раніше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що раніше дизайнери Google хотіли зробити смартфон Google Pixel 4 з дизайном, як у iPhone 11. Правда, з деяких причин він з'явився на полицях в іншому дизайні. Повідомляється, що дизайнери шукали оптимальний форм-фактор і розташування кнопок і камер, щоб зробити смартфон максимально зручним.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа експерти виявили відразу 47 шкідливих додатків в Google Play. Їх варто негайно видалити зі смартфона, так як вони можуть красти особисті дані з пристрою, а також показувати нав'язливу рекламу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft готує велике оновлення для Windows 10. І зміни торкнуться не тільки функціоналу, але і зовнішнього вигляду.