Асортимент Apple iPad продовжує зростати. Буквально, з точки зору розміру дисплея. І останній слух дає нам зрозуміти, що тенденція не буде зупинятися. Передбачені дві нові моделі iPad, які можуть похвалитися найбільшими за всю історію дисплеями на Air і міні-версії планшета.

минулого року iPad початкового рівня з 9,7-дюймовим дисплеєм з моменту запуску першої моделі навесні 2010 року несподівано з'явився з 10,2-дюймовим екраном.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

Тепер, за словами надійного інсайдера Мін-Чі Куо з TF International Securities, з'явиться iPad з екраном 10,8 дюйма.

Поза діапазону iPad Pro планшети iPad завжди були з екраном 9,7 дюйма, поки не з'явилися версії з 10,2 дюйма.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

У Куо був ще один предмет, про який слід повідомити: очікується поява iPad mini з збільшеним дисплеєм. Це корелює з попередніми чутками: Куо припускає, що публіці покажуть 8,5-дюймовий дисплей. Це буде перший раз, коли iPad mini демонструє що-небудь крім екрана 7,9 дюйма.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple представила нову ОС iOS 14, яка отримала купу поліпшень, в порівнянні з попередником. Повідомляється, що компанія переробила додаток “Фото”.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали ціни і дату виходу довгоочікуваної консолі Sony PlayStation 5. Повідомляється, що вихід в Європі запланований на 20 листопада, а цінники буду в районі від 400 до 450 доларів, в залежності від модифікації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила створити сосбственній чіпсет для ноутбуків і комп'ютерів. Однак, для користувачів це не така вже й хороша новина - Windows не буде працювати з новими пристроями Apple.