Google почав впроваджувати в смартфони нову функцію, звану “Перевірені дзвінки”, для програми “Телефон”. Нова функція перевіряє особу компанії, з якою вам телефонують. Це не найцікавіша частина. Що цікаво, так це той факт, що сервіс також може сказати вам, чому конкретна компанія телефонує вам. Це означає, що ви можете побачити причину, перш ніж відповісти на дзвінок.

Google Phone, gizchina

Ця функція може допомогти вам прийняти обгрунтоване рішення про те, піднімати трубку, чи ні. Хоча це звучить досить цікаво, є одна заковика, про яку ми поговоримо в подальшому.

Google Pixel 4
Google Pixel 4

Функція “Перевірені дзвінки” не працює випадковим чином. Перед тим, як подзвонити вам, компанія повинна відправити деякі дані на сервер. Ми говоримо про таких деталях, як номер телефону компанії і причина дзвінка. Зібравши всі ці дані на сервері Verified Calls, Google при необхідності може легко отримати цю інформацію і показати результат користувачам у додатку Дзвінок.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple представила нову ОС iOS 14, яка отримала купу поліпшень, в порівнянні з попередником. Повідомляється, що компанія переробила додаток “Фото”.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали ціни і дату виходу довгоочікуваної консолі Sony PlayStation 5. Повідомляється, що вихід в Європі запланований на 20 листопада, а цінники буду в районі від 400 до 450 доларів, в залежності від модифікації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила створити сосбственній чіпсет для ноутбуків і комп'ютерів. Однак, для користувачів це не така вже й хороша новина - Windows не буде працювати з новими пристроями Apple.