Після тривалої рекламної кампанії Lordstown Motors офіційно представила свій пікап Endurance.

Розроблений для комерційних користувачів, пікап має досить традиційний дизайн, який різко контрастує з дизайном Cybertruck Тесли.

Судячи з фото, у авто є повністю закрита решітка, яка оточена вентиляційними отворами і вузьким блоком освітлення. Модель також має опуклий капот, рятувальні гачки і пластикову обшивку кузова.

Lordstown Endurance, carscoops

Вантажний автомобіль, представлений сьогодні, був першим дослідним зразком, і, схоже, пандемія коронавіруса змусила Лордстаун відстати від графіка, оскільки дорожні випробування не повинні початися до кінця літа. Це не єдина проблема, оскільки проектування і розробка не будуть завершені до 2021 року. Це говорить про те, що раніше оголошена дата запуску січня 2021 року буде перенесена.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

презентації авто стало відомо, що Endurance коштуватиме 52 500 доларів, і буде оснащуватися чотирма колісними рушіями, які видають загальну потужність 600 л. с. (447 кВт / 608 л. с.). Вони повинні дозволити вантажівці розігнатися з 0 до 60 миль в годину (0–96 км / год за 5,5 секунди і проїхати понад 250 миль (402 км) без підзарядки.

Lordstown Endurance, carscoops

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple представила нову ОС iOS 14, яка отримала купу поліпшень, в порівнянні з попередником. Повідомляється, що компанія переробила додаток “Фото”.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали ціни і дату виходу довгоочікуваної консолі Sony PlayStation 5. Повідомляється, що вихід в Європі запланований на 20 листопада, а цінники буду в районі від 400 до 450 доларів, в залежності від модифікації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила створити сосбственній чіпсет для ноутбуків і комп'ютерів. Однак, для користувачів це не така вже й хороша новина - Windows не буде працювати з новими пристроями Apple.