Керівник Tesla Елон Маск у внутрішньому електронному листі закликав співробітників старанно працювати, щоб виробник електромобілів зміг віпускать авто в необхідній кількості, навіть незважаючи на пандемію коронавіруса.

Ілон Маск, фото Getty
Ілон Маск, фото Getty

В останні квартали В Теслі гарний крик став знайомої темою, і Маск закликав співробітників швидко створювати і доставляти автомобілі в кінці кварталу для досягнення конкретних цілей.

Сайт електромобіля Electrek вперше повідомив про новини, що Акції Tesla зросли на 5,2 відсотка до $ 1009,35 в понеділок. Очікується, що автовиробник повідомить про кількість поставок у другому кварталі цього тижня.

Аналітики в середньому очікують, що компанія поставить приблизно 74 000 автомобілів в місяці з квітня по червень, згідно з даними Refinitiv.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У квітні Tesla здивувала інвесторів, заявивши, що виробництво і постачання нового спортивного позашляховика Model Y значно випередили графік, незважаючи на спалах вірусу. Компанія поставила 88 400 автомобілів в першому кварталі.

Ілон Маск з коханою Граймс, фото Getty
Ілон Маск з коханою Граймс, фото Getty

Виробництво на єдиному в США автомобільному заводі Tesla в Каліфорнії було припинено більш ніж на шість тижнів з кінця березня до початку травня через місцевих заборон, спрямованих на обмеження поширення коронавіруса.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple представила нову ОС iOS 14, яка отримала купу поліпшень, в порівнянні з попередником. Повідомляється, що компанія переробила додаток “Фото”.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали ціни і дату виходу довгоочікуваної консолі Sony PlayStation 5. Повідомляється, що вихід в Європі запланований на 20 листопада, а цінники буду в районі від 400 до 450 доларів, в залежності від модифікації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила створити сосбственній чіпсет для ноутбуків і комп'ютерів. Однак, для користувачів це не така вже й хороша новина - Windows не буде працювати з новими пристроями Apple.