В мережі показали прототип Tesla Semi, який використовувався автовиробником для доставки автомобілів Tesla.

Раніше цього тижня ми повідомляли, що у Tesla виникли проблеми з логістикою, коли до кінця кварталу необхідно доставити 8 000–10 000 автомобілів клієнтам в Північній Америці.

Генеральний директор Ілон Маск навіть вибачився перед замовниками за те, що вони висунули деякі терміни поставки, і подякував партнерам з транспортування за те, що вони зробили все можливе в ці важкі часи.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Автовиробник тепер навіть використовує прототип Tesla Semi для доставки своїх автомобілів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple представила нову ОС iOS 14, яка отримала купу поліпшень, в порівнянні з попередником. Повідомляється, що компанія переробила додаток “Фото”.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали ціни і дату виходу довгоочікуваної консолі Sony PlayStation 5. Повідомляється, що вихід в Європі запланований на 20 листопада, а цінники буду в районі від 400 до 450 доларів, в залежності від модифікації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила створити сосбственній чіпсет для ноутбуків і комп'ютерів. Однак, для користувачів це не така вже й хороша новина - Windows не буде працювати з новими пристроями Apple.