В честь 10-річчя Sony PlayStation Plus розігрує бонусну гру. З 7 липня по 3 серпня передплатники PS Plus можуть безкоштовно отримати NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider і Erica. Досить приємний бонус від Sony, особливо якщо врахувати, що кожен місяць передплатники PS Plus отримують безкоштовні ігри, які доступні протягом місяця.

NBA 2K20 і Rise of the Tomb Raider не потребують представлення. Друга гра сподобається далеко не всім, але вона точно варто уваги, враховуючи її незвичайний стиль і промальовування.

Крім бонусної гри, Sony проводить безкоштовні онлайн-вихідні, починаючи з 4 липня. Якщо ви не підписані на PS Plus, ви зможете грати в деякі з своїх багатокористувацьких ігор онлайн без членства, але з деякими обмеженнями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple представила нову ОС iOS 14, яка отримала купу поліпшень, в порівнянні з попередником. Повідомляється, що компанія переробила додаток “Фото”.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали ціни і дату виходу довгоочікуваної консолі Sony PlayStation 5. Повідомляється, що вихід в Європі запланований на 20 листопада, а цінники буду в районі від 400 до 450 доларів, в залежності від модифікації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила створити сосбственній чіпсет для ноутбуків і комп'ютерів. Однак, для користувачів це не така вже й хороша новина - Windows не буде працювати з новими пристроями Apple.