OnePlus відома завдяки своїм флагманським смартфонам. Проте, компанія не особливо цікавий ринок преміум-смартфонів, так що скоро в мережі стане доступним бюджетний смартфон від компанії, який корпорація хоче захопити ринок Китаю та Індії.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Бюджетник отримав кодову назву “Nord”. Майбутній телефон був предметом всіляких чуток під різними іменами в останні місяці, але OnePlus тільки що підтвердив цю назву. На даний момент деталі досить мізерні, хоча компанія підтвердила, що ціна буде нижче 500 доларів, що робить цей смартфон порівняно бюджетним, якщо порівнювати з іншими пристроями OnePlus.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Sony на честь 10-річчя роздає 2 додаткові ігри для всіх передплатників PS Plus. Повідомляється, що обидві гри будуть доступними протягом місяця, так що кожен бажаючий може вдосталь награтися.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск потребує від працівників працювати швидше. З-за проблем з логістикою компанія не встигає розвозити авто своїм клієнтам, так що Маск знову піднімає настрій робітників.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила випустити відразу 2 нових планшета, і вони отримають збільшений дисплей, якщо порівнювати з попередніми версіями. Імовірно, їх представлення заплановано на вересень цього року.