Якщо ви шукаєте поради по кращих додатків для вашого iPhone або iPad, то добірка від Apple справляється з цією задачею кращим чином. Компанія вибрала кращі програми для своїх пристроїв.

Перше згадане додаток Shapr 3D - це комп'ютерна програма для малювання для iPad, що дозволяє створювати 3D-малюнки для дизайнерів і художників без необхідності використання комп'ютера.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Ще один додаток для iPad, Looom призначений для створення мальованої анімації і, зокрема, циклічної анімації. Ви можете використовувати Apple Pencil або просто свій палець, щоб легко малювати і анімувати.

У той час як Sibelius є популярною комп'ютерною програмою для написання музики, здається, що StaffPad міг би бути тим же самим для планшетів - він дозволяє вам писати рукописні записи, а потім додає їх в нотний стан, щоб ви могли редагувати їх далі. Як і два згаданих вище програми, воно доступно тільки для iPad, але, здається, відмінно підходить для людей, які хочуть писати свої власні композиції.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Смартфони, фото з вільних джерел
Смартфони, фото з вільних джерел

Останнім програма для творчості, яка буде удостоєно нагороди, доступна на iPhone і iPad. Darkroom - це додаток для редагування фотографій, яке було популярне вже давно. Він не такий складний, як Photoshop, але в цьому його принадність, оскільки будь-хто може легко перетворити свої знімки з телефону в чудові твори мистецтва, швидко підправивши деякі деталі.

Sayonara Wild Hearts була однією з флагманських аркадних ігор Apple, займають помітне місце в маркетингу та просуванні ігрового сервісу, і стала першим переможцем гри Apple Design Awards 2020. Гра являє собою аркадну гру з дуже чітким естетичним стилем і сильний музичний елемент теж.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony на честь 10-річчя роздає 2 додаткові ігри для всіх передплатників PS Plus. Повідомляється, що обидві гри будуть доступними протягом місяця, так що кожен бажаючий може вдосталь награтися.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск потребує від працівників працювати швидше. З-за проблем з логістикою компанія не встигає розвозити авто своїм клієнтам, так що Маск знову піднімає настрій робітників.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила випустити відразу 2 нових планшета, і вони отримають збільшений дисплей, якщо порівнювати з попередніми версіями. Імовірно, їх представлення заплановано на вересень цього року.