Новий Microsoft Edge став популярним дуже швидко, але він все ще переживає деякі проблеми в робочому аспекті. Минулого тижня Microsoft визнала проблему з Edge, коли користувачі AdBlock не можуть отримати доступ до YouTube.

Ноутбук
Ноутбук, Фото автора Christina Morillo: Pexels

Якщо ви використовуєте Microsoft Edge, а також використовуєте AdBlock або AdBlock Plus, ви можете помітити деякі проблеми з YouTube. Як показано нижче, ця комбінація, мабуть, порушує можливість відтворення відео цілком. Це відбувається послідовно в кожній версії Microsoft Edge, в тому числі на декількох платформах (Windows, macOS і т. д.).

Проблеми з YouTube, скріншоти

На щастя, у Microsoft є рішення - просто відключіть AdBlock. Розширення - і інші подібні блокувальники реклами - часто ламають деякі веб-сторінки, тому повне його відключення повинно вирішити цю проблему.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony на честь 10-річчя роздає 2 додаткові ігри для всіх передплатників PS Plus. Повідомляється, що обидві гри будуть доступними протягом місяця, так що кожен бажаючий може вдосталь награтися.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск потребує від працівників працювати швидше. З-за проблем з логістикою компанія не встигає розвозити авто своїм клієнтам, так що Маск знову піднімає настрій робітників.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила випустити відразу 2 нових планшета, і вони отримають збільшений дисплей, якщо порівнювати з попередніми версіями. Імовірно, їх представлення заплановано на вересень цього року.