Інсайдери опублікували ціни і дата виходу консолі Sony PlayStation 5. Нагадаємо, що 4 червня компанія представила PS5 разом з ексклюзивними іграми, які будуть доступними на момент початку продажів. Правда, про ціни і дату виходу компанія вирішила не розповідати. На щастя, чутки про високу ціну не підтвердилися, так що консоль буде доступною за досить низькою ціною. Обидві консолі будуть приблизно в одній ціновій категорії.

PlayStation 5 в Японії буде продаватися за ціною в 466 доларів, а дата виходу -14 листопада;

Sony PlayStation 5, Sony
Sony PlayStation 5, Sony

В США і Європі консоль буде продаватися вже за 499 доларів/499 євро, а початок продажів заплановано на 20 листопада.

PlayStation 5 Digital version в Японії буде продаватися дешевше - 419 доларів, дата виходу - 14 листопада;

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

А ось в США і Європі лише за 399 доларів/399 євро, і дата виходу теж припала на 20 листопада.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony на честь 10-річчя роздає 2 додаткові ігри для всіх передплатників PS Plus. Повідомляється, що обидві гри будуть доступними протягом місяця, так що кожен бажаючий може вдосталь награтися.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск потребує від працівників працювати швидше. З-за проблем з логістикою компанія не встигає розвозити авто своїм клієнтам, так що Маск знову піднімає настрій робітників.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила випустити відразу 2 нових планшета, і вони отримають збільшений дисплей, якщо порівнювати з попередніми версіями. Імовірно, їх представлення заплановано на вересень цього року.