В даний час йде перетягування канату між США і Китаєм. Обидві країни не згодні з декількох питань, проте, схоже, що технологічна індустрія приймає удар. Згідно з повідомленнями з Китаю, після блокування Huawei уряд США поставило нові цілі. У доповіді стверджується, що уряд США лобіює європейські країни, щоб бойкотувати найбільшу охоронну фірму Китаю, Tongfang. За їх словами, це необхідно для захисту інформації громадян, таких як відбитки пальців, паспортні дані та інші.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Tongfang в основному забезпечує європейські країни системами безпеки для багажу і пасажирів у портах в'їзду і аеропортах. За наявними даними, Tongfang займає 90% європейського ринку обладнання для морської безпеки вантажів. Крім того, він також має 50% на європейському ринку обладнання для огляду багажу і багажу в аеропортах. Однак Tongfang заперечує, що йому належить тільки 70% бізнесу з перевірки вантажних перевезень і 10% ринку аеропортів.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Все може швидко загостритися, якщо китайський уряд почне наносити удар. Американські технологічні компанії, такі як Apple і Qualcomm, будуть головною метою. Сподіваємося, що до цього не дійде. Ми сподіваємося, що уряди розберуться в своїх відмінностях і дозволять технології протікати нормально.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony на честь 10-річчя роздає 2 додаткові ігри для всіх передплатників PS Plus. Повідомляється, що обидві гри будуть доступними протягом місяця, так що кожен бажаючий може вдосталь награтися.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск потребує від працівників працювати швидше. З-за проблем з логістикою компанія не встигає розвозити авто своїм клієнтам, так що Маск знову піднімає настрій робітників.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила випустити відразу 2 нових планшета, і вони отримають збільшений дисплей, якщо порівнювати з попередніми версіями. Імовірно, їх представлення заплановано на вересень цього року.