Головний виконавчий директор Tesla Ілон Маск має відому конкуренцію з Джеффом Безосом з Amazon, і після звістки про те, що Amazon купить стартап Zoox з самостійним управлінням, Маск в черговий раз висміяв Безоса.

На вихідних, відповідаючи на твіт з Financial Times з посиланням на статтю про придбання Amazon Zoox, Маск написав у Твіттері, що Джефф Безос - імітатор, який використовує смайлик з кота замість слова “кот”.

Хоча деталі покупки Zoox компанією Amazon залишаються мізерними, зрозуміло, що гігант електронної комерції заплатить за компанію більше 1,2 мільярда доларів. Повідомляється, що Amazon може співпрацювати з Zoox для створення автопарку, який міг би конкурувати з підрозділом розробки автопілотів Google Waymo, а також може інтегрувати автономні технології в свій парк доставки.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Ілон Маск, фото: Getty Images
Ілон Маск, фото: Getty Images

Amazon купив Zoox приблизно через два місяці після того, як останній був змушений звільнити 100 співробітників з-за пандемії коронавіруса. Це придбання означає, що більшість інвесторів Zoox повернуть свої гроші, а деякі отримають позитивний дохід.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony на честь 10-річчя роздає 2 додаткові ігри для всіх передплатників PS Plus. Повідомляється, що обидві гри будуть доступними протягом місяця, так що кожен бажаючий може вдосталь награтися.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск потребує від працівників працювати швидше. З-за проблем з логістикою компанія не встигає розвозити авто своїм клієнтам, так що Маск знову піднімає настрій робітників.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила випустити відразу 2 нових планшета, і вони отримають збільшений дисплей, якщо порівнювати з попередніми версіями. Імовірно, їх представлення заплановано на вересень цього року.