Американський гігант з виробництва смартфонів Apple планує випустити пару смартфонів до кінця року. З моменту випуску iPhone 11 серії компанія була змушена переглянути свої ціни. Багато людей не сумніваються в якості Apple. Тим не менш, є дуже багато гарних альтернатив Android за низькою ціною. Apple довелося серйозно знизити ціну серії iPhone 11 в Китаї і на деяких інших ринках. Крім того, він також омолодив серію “SE”, яка поставляється з ціною “середнього рівня”.

Тим не менш, раптове відродження Apple лінійки продуктів SE не повинно бути закінчуватися на одній моделі. Згідно з надійного джерела (MauriQHD), iPhone SE 2 Plus буде оснащений процесором A13. Є також припущення щодо певного iPhone SE 3. Яким би не був телефон, здається, що він обов'язково з'явиться в цьому році.

Дівчина з iPhone, 24 канал
Дівчина з iPhone, 24 канал

Згідно з попереднім новин, iPhone SE 2 Plus також використовує повноекранний дизайн розпізнавання відбитків пальців. На додаток до iPhone SE 2 Plus, повідомлення про iPhone SE 3 вперше з'явилися в мережі. Це означає, що Apple продовжить просувати iPhone SE, природно, в наступному році. Однак ми очікуємо, що дизайн цього телефону зміниться.

Що стосується iPhone SE 3, є повідомлення, що це пристрій також буде використовувати процесор A13. Крім того, інтервал випуску iPhone SE 2 Plus і iPhone SE 3 не перевищує 12 місяців. З міркувань вартості iPhone SE 3 може не підтримувати 5G.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony на честь 10-річчя роздає 2 додаткові ігри для всіх передплатників PS Plus. Повідомляється, що обидві гри будуть доступними протягом місяця, так що кожен бажаючий може вдосталь награтися.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск потребує від працівників працювати швидше. З-за проблем з логістикою компанія не встигає розвозити авто своїм клієнтам, так що Маск знову піднімає настрій робітників.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила випустити відразу 2 нових планшета, і вони отримають збільшений дисплей, якщо порівнювати з попередніми версіями. Імовірно, їх представлення заплановано на вересень цього року.