Один з доповідачів повідомляє, що Apple працює над прототипами Apple Silicon з macOS, які працюють на iPhone, що дозволить користувачеві підключити iPhone до док-станції або монітора і отримати повноцінну настільну ОС на гаджеті..

Раніше Apple заперечувала, що її проект Catalyst означає, що Mac і iOS будуть працювати разом. Однак тепер, коли Mac буде працювати на Apple Silicon, один з інсайдерів говорить, що компанія моделює MacOS на iPhone.

MacOS iPhone, gizchina

До цього були спроби встановити настільні операційні системи на телефони. Найбільш помітне зусилля - Samsung DeX, який повинен був зробити Galaxy S8 настольнім ПК, подібної Chromebook, замість того, щоб показувати на дисплеї портативну версію операційної системи.

Крім того, окремий проект Linda був націлений на те, щоб Razer Phone став ноутбуком на Android, і було продемонстровано на CES 2018.

Подивимося, чи зможе Apple реалізувати цю технологію, щоб нею користувалися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple сильно дбає про безпеку даних своїх користувачів, так що з кожної ОС додаються нові фішки. тепер же стало відомо, що iOS 14 покаже, які програми стежать за власником смартфона, збираючи дані без їх відомства.

Як повідомляв Знай.uа iPhone Pro Max 12 отримає революційну камеру. Повідомляється, що смартфон зможе знімати 4K-відео з частотою 240 кадрів в секунду. На сьогоднішній день Android-смартфони не можуть похвалитися такими ж показниками.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск назвав главу Amazon наслідувачем. Повідомляється, що Джеф Безос зміг купив автомобільний стартап, який займається розробкою автопілота для транспортного засобу.