Минув майже рік з моменту запуску Apple Arcade, служби підписки на ігри для iOS. Розглянувши, як йдуть справи з моменту запуску, Apple, як повідомляється, змінює стратегії і почала розривати контракти на деякі ігри, які розроблялися для цієї служби.

Apple Arcane, apple

Як повідомляє Bloomberg, у квітні творча команда Apple Arcade почала телефонувати різним розробникам ігор, щоб сказати їм, що їх гри не мають необхідного рівня “залучення”. Раніше Apple більше цікавилася якістю і різноманітністю, щоб утримувати передплатників в сервісі, але тепер вона стає все більш зацікавленою в іграх, які будуть утримувати користувачів протягом більш тривалих періодів часу.

З-за розірвання деяких контрактів у звіті визнається, що деякі студії зіткнулися з фінансовими проблемами, хоча Apple сподівається продовжити роботу з розробниками над майбутніми іграми, які будуть відповідати новим вимогам до взаємодії.

Одним з таких прикладів, який Apple називає грою, є Grindstone, який нещодавно з'явився в Apple Arcade. Причина полягає в тому, що Grindstone має безліч рівнів головоломки, тому гравці зачіпляються, але не можуть пройти гру за короткий час і відписатися.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Нам доведеться почекати і подивитися, що це означає для майбутніх ігор, доданих в сервіс. Враховуючи, що деякі з цих дзвінків були зроблені ще в квітні, ми можемо почати бачити різницю в найближчі кілька місяців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple сильно дбає про безпеку даних своїх користувачів, так що з кожної ОС додаються нові фішки. тепер же стало відомо, що iOS 14 покаже, які програми стежать за власником смартфона, збираючи дані без їх відомства.

Як повідомляв Знай.uа iPhone Pro Max 12 отримає революційну камеру. Повідомляється, що смартфон зможе знімати 4K-відео з частотою 240 кадрів в секунду. На сьогоднішній день Android-смартфони не можуть похвалитися такими ж показниками.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск назвав главу Amazon наслідувачем. Повідомляється, що Джеф Безос зміг купив автомобільний стартап, який займається розробкою автопілота для транспортного засобу.