Новий Microsoft Edge став популярним дуже швидко, але він все ще переживає деякі проблеми в робочому аспекті. Минулого тижня Microsoft визнала проблему з Edge, коли користувачі AdBlock не можуть отримати доступ до YouTube.

Ноутбук
Ноутбук, Фото автора Christina Morillo: Pexels

Якщо ви використовуєте Microsoft Edge, а також використовуєте AdBlock або AdBlock Plus, ви можете помітити деякі проблеми з YouTube. Як показано нижче, ця комбінація, мабуть, порушує можливість відтворення відео цілком. Це відбувається послідовно в кожній версії Microsoft Edge, в тому числі на декількох платформах (Windows, macOS і т. д.).

Проблеми з YouTube, скріншоти

На щастя, у Microsoft є рішення - просто відключіть AdBlock. Розширення - і інші подібні блокувальники реклами - часто ламають деякі веб-сторінки, тому повне його відключення повинно вирішити цю проблему.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple сильно дбає про безпеку даних своїх користувачів, так що з кожної ОС додаються нові фішки. тепер же стало відомо, що iOS 14 покаже, які програми стежать за власником смартфона, збираючи дані без їх відомства.

Як повідомляв Знай.иа iPhone Pro Max 12 отримає революційну камеру. Повідомляється, що смартфон зможе знімати 4K-відео з частотою 240 кадрів в секунду. На сьогоднішній день Android-смартфони не можуть похвалитися такими ж показниками.

Також Знай.иа повідомляв, Ілон Маск назвав главу Amazon наслідувачем. Повідомляється, що Джеф Безос зміг купив автомобільний стартап, який займається розробкою автопілота для транспортного засобу.