Очікується, що Apple випустить свої перші 5G смартфони під виглядом iPhone 12 в кінці цього року. Раніше передбачалося, що американський технічний гігант відвантажить 30-40 мільйонів одиниць. Але тепер, згідно з останнім звітом DigiTimes, оцінка була зменшена вдвічі, до 15-20 мільйонів одиниць до 2020 року.

У звіті говориться, що партнери по ланцюжку поставок Apple менш оптимістичні щодо iPhone 12 з підтримкою mmWave, який буде випущений в цьому році. Конкуренція між постачальниками також інтенсивна, враховуючи меншу кількість одиниць.

Дівчина з iPhone, 24 канал
Дівчина з iPhone, 24 канал

Apple вже давно покладається на тайваньських виробників при складанні своїх пристроїв. Але в даний час китайські виробники знаходяться на підйомі, оскільки компанія диверсифікує свою ланцюжок поставок.

Згідно зі звітом, Apple охоче збільшила участь китайських компаній у виробництві iPad, Apple Watch і навіть AirPods. Кажуть, що це “зростаюча загроза” для тайваньських компаній, які роками користувалися своєю монополією.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Що стосується Apple, вона робить це, щоб “скоротити витрати, диверсифікувати виробничі ризики і краще використовувати китайський ринок”.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Тим не менш, правильна причина більш низьких поставок, ніж попередня оцінка, в даний час невизначена. Це може бути можливо за пандемії, оскільки світова економіка різко впала в останні місяці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple сильно дбає про безпеку даних своїх користувачів, так що з кожної ОС додаються нові фішки. тепер же стало відомо, що iOS 14 покаже, які програми стежать за власником смартфона, збираючи дані без їх відомства.

Як повідомляв Знай.uа iPhone Pro Max 12 отримає революційну камеру. Повідомляється, що смартфон зможе знімати 4K-відео з частотою 240 кадрів в секунду. На сьогоднішній день Android-смартфони не можуть похвалитися такими ж показниками.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск назвав главу Amazon наслідувачем. Повідомляється, що Джеф Безос зміг купив автомобільний стартап, який займається розробкою автопілота для транспортного засобу.