Каньє Уест знову повернувся в соціальні мережі минулого тижня, і в середу він поділився фотографією свого давнього друга, генерального директора Tesla і SpaceX Ілона Маска.

Уест у середу опублікував у Твіттері фотографію себе і Маска.

Фото дає нам багато цікавої інформації:

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще
  • Рідкісне фото всередині будинку Маска, який виглядає стильно, але прикрашений мінімалістично. Неясно, в якому будинку була зроблена фотографія - Маск нещодавно заявив, що “не буде мати вдома”, і з тих пір, як повідомляється, продав свій будинок Bel-Air за 29 мільйонів доларів.

  • Репліка робота в натуральну величину, яку можна побачити у вітрині позаду Веста. Це схоже на роботу японського художника Хаджиме Сораяма, який також розробив собаку-робота Sony Aibo.

  • Дівчина Маска, музыкантка Граймс, схоже, зробила фотографію - ви можете побачити її відображення на склі між двома чоловіками.

  • З цієї нагоди Маск надів черевики з лінії Adidas Yeezy. Він носить Yeezy 500 Slate High, який спочатку продавався за ціною 200 доларів, коли взуття була випущена в грудні 2019 року.

  • Ні Мак, ні Уест не носять масок, і вони не дотримують дистанцію між собою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple сильно дбає про безпеку даних своїх користувачів, так що з кожної ОС додаються нові фішки. тепер же стало відомо, що iOS 14 покаже, які програми стежать за власником смартфона, збираючи дані без їх відомства.

Як повідомляв Знай.uа iPhone Pro Max 12 отримає революційну камеру. Повідомляється, що смартфон зможе знімати 4K-відео з частотою 240 кадрів в секунду. На сьогоднішній день Android-смартфони не можуть похвалитися такими ж показниками.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск назвав главу Amazon наслідувачем. Повідомляється, що Джеф Безос зміг купив автомобільний стартап, який займається розробкою автопілота для транспортного засобу.