Коли компанія Crytek оголосила, що в цьому році буде випущений ремастерінг для оригінальної Crysis, фанати були схвильовані, побачивши, наскільки покращиться легендарна графіка гри - але чутки трейлер залишив так багато шанувальників розчарованими графічними змінами, які компанія додала гру, що змусило перенести випуск на кілька тижнів.

Геймери, скріншот: YouTube
Геймери, скріншот: YouTube

На YouTube просочився трейлер, що демонструє геймплей і дату виходу 23 липня, а візуальні ефекти залишили “неприємний смак у роті деяких фанатів”. Кілька людей прокоментували, як графіка гри залишилася практично незмінною порівняно з оригіналом 2007 року; один фанат навіть сказав, що ремастерінг “виглядає як оригінальний Crysis, але з найнижчими налаштуваннями”.

Crysis, науково-фантастичний шутер від першої особи, спочатку випущений для ПК, PS3 і Xbox 360, отримав високу оцінку за свій графічний дизайн і залишався еталоном для людей, охочих перевірити міць своїх ігрових ПК.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Crytek визнав витоку і розчарованих фанатів, пообіцявши трохи попрацювати над грою. “Це додатковий час до релізу дозволить нам довести Crysis Remastered до ПК і не порушує рівень якості, якого ви очікуєте від ігор Crysis”, - йдеться в заяві Crytek в середу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple сильно дбає про безпеку даних своїх користувачів, так що з кожної ОС додаються нові фішки. тепер же стало відомо, що iOS 14 покаже, які програми стежать за власником смартфона, збираючи дані без їх відомства.

Як повідомляв Знай.uа iPhone Pro Max 12 отримає революційну камеру. Повідомляється, що смартфон зможе знімати 4K-відео з частотою 240 кадрів в секунду. На сьогоднішній день Android-смартфони не можуть похвалитися такими ж показниками.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск назвав главу Amazon наслідувачем. Повідомляється, що Джеф Безос зміг купив автомобільний стартап, який займається розробкою автопілота для транспортного засобу.