Складні телефони, такі як Galaxy Z Flip, можуть бути крутими і все таке, але як щодо пристрою, яке згортається? Повідомляється, що LG готується до випуску смартфона, який можна згорнути вже до 2021 року, і у нього навіть є назва - Project B.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Повідомляється, що телефон, названий на честь генерального директора Квона Бонг-Соку, вже у виробництві, а його перший прототип імовірно доступний на заводі LG в Пхентэке.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Однак телефон Project B, як повідомляється, не буде мати дисплея, розробленого LG. Китайський виробник BOE, здається, виконує ці обов'язки в тандемі з LG, щоб удосконалити розкладний дисплей, який дозволить користувачам розширювати екран.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Це не перший випадок, коли ми чуємо про розкладних телефони від LG. IP Park, технічний директор і президент LG Electronics, розповів tom's Guide на CES 2019, що компанія працює над складними і розкладними телефонами. Дійсно, заявки на реєстрацію товарних знаків того року натякали на те, що саме такий пристрій знаходиться в розробці, і зовсім недавно, в червні, з'явилися повідомлення про те, що LG працює над пристроєм з дисплеєм, який може складатися і розкладатися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали перероблений концепт автомобіля Hyundai 45 EV Concept. Новинка навіть для концепт-карів виглядає дуже сміливо. Втім, не факт, що він залишиться лише на папері, адже компанії можуть з легкістю втілити свої автомобільні фантазії в реальність.

Як повідомляв Знай.иа довгоочікувана iPhone 12 засвітився на відео. Зазначимо, що презентація новинки відбудеться вже у вересні, якщо пандемія не порушить плани. Що стосується самого гаджета, він отримав дизайн iPhone 4.

Також Знай.иа повідомляв, люксовий гіперкар Bugatti Divo за $5.6 мільйонів тестують на знаменитій гоночній трасі. Відзначимо, що автомобіль має величезну потужність, але і ціна від цього тільки зростає. Придбати новинку не так просто - вона випускається обмеженою серією.