Apple готова створити повністю новий дизайн для MacBook Pro. Новий патент гіганта з Купертіно показує MacBook Pro з 5 дисплеями.

Патент був затверджений Національним відомством інтелектуальної власності Китаю 30 червня 2020 року і навіть отримав кілька зображень. Дивлячись на новий дизайн, здається, що Apple заповнює всі порожні простору навколо клавіатури і трекпеда дисплеями. Компанія помітила цю технологію як “Динамічний інтерфейс дисплея”, який позначає 4 менших дисплея.

Патент Apple, gizchina

Патентні ілюстрації показують, що ці нові дисплеї можуть взяти на себе роль існуючого дисплея з сенсорною панеллю і навіть можуть принести додаткові функції. Іншими словами, переміщення функцій від вершини і більше до сторін може принести користь у нових областях і поліпшити зручність і взаємодію з користувачем. Цікаво, що трекпад може бути легко розміщений під поверхнею або вбудований в один з цих дисплеїв.

Патент Apple, gizchina

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали перероблений концепт автомобіля Hyundai 45 EV Concept. Новинка навіть для концепт-карів виглядає дуже сміливо. Втім, не факт, що він залишиться лише на папері, адже компанії можуть з легкістю втілити свої автомобільні фантазії в реальність.

Як повідомляв Знай.uа довгоочікувана iPhone 12 засвітився на відео. Зазначимо, що презентація новинки відбудеться вже у вересні, якщо пандемія не порушить плани. Що стосується самого гаджета, він отримав дизайн iPhone 4.

Також Знай.uа повідомляв, люксовий гіперкар Bugatti Divo за $5.6 мільйонів тестують на знаменитій гоночній трасі. Відзначимо, що автомобіль має величезну потужність, але і ціна від цього тільки зростає. Придбати новинку не так просто - вона випускається обмеженою серією.