Хоча у нас досі немає офіційної дати запуску, ціни або навіть підтверджених специфікацій, компанія OnePlus підтвердила, що майбутній смартфон дійсно буде називатися OnePlus Nord.

OnaPlus, gettyimages
OnaPlus, gettyimages

Очікується, що в майбутньому доступному Android-телефон буде встановлений чіпсет Qualcomm Snapdragon 765G з підтримкою 5G, не менше 8 ГБ ОЗУ і 128 ГБ вбудованої пам'яті, а також конфігурація з чотирма основними камерами, а також установка з подвійною фронтальною камерою спереду.

Коли смартфон з'явиться на прилавках і за якою ціною - невідомо.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали перероблений концепт автомобіля Hyundai 45 EV Concept. Новинка навіть для концепт-карів виглядає дуже сміливо. Втім, не факт, що він залишиться лише на папері, адже компанії можуть з легкістю втілити свої автомобільні фантазії в реальність.

Як повідомляв Знай.uа довгоочікувана iPhone 12 засвітився на відео. Зазначимо, що презентація новинки відбудеться вже у вересні, якщо пандемія не порушить плани. Що стосується самого гаджета, він отримав дизайн iPhone 4.

Також Знай.uа повідомляв, люксовий гіперкар Bugatti Divo за $5.6 мільйонів тестують на знаменитій гоночній трасі. Відзначимо, що автомобіль має величезну потужність, але і ціна від цього тільки зростає. Придбати новинку не так просто - вона випускається обмеженою серією.