Минулого року Microsoft представила два своїх нових пристрої з двома дисплеями - Surface Neo і Surface Duo. У той час як Surface Neo був відкладений компанією, очікується, що Surface Duo скоро з'явиться у продажу.

Насправді, подробиці про Surface Duo продовжують з'являтися в мережі по мірі наближення запуску пристрою. Panos Panay, директор по продуктах Microsoft, продемонстрував Surface Duo.

Судячи по представленому їм зображенню, пристрій дещо відрізняється від того, що компанія продемонструвала в якості прототипу в минулому році. Також здається, що на пристрої, який використовує Panos Panay, встановлені рамки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Це головна ознака того, що пристрій дійсно наближається до запуску. Ходили чутки про те, що Surface Duo буде запущений в найближчі тижні або місяці і надійде в продаж у святковий сезон цього року. Але компанія ще не підтвердила дату запуску.

Нещодавній звіт показав, що пристрій буде оснащено двома 5,6-дюймовими AMOLED-панелями однакового розміру - кожен екран має співвідношення сторін 4: 3, роздільна здатність 1800 x 1350 пікселів і щільність пікселів 401ppi.

Surface Duo, gizchina

У відділі програмного забезпечення пристрій буде працювати під управлінням операційної системи Android 10. Відповідно до звітів, компанія працює над додатками, які будуть встановлені в смартфон.

Хоча ми очікували, що Surface Duo буде оснащений новітнім чіпсетом Snapdragon 865, з'ясувалося, що пристрій буде працювати на базі Qualcomm Snapdragon 855 SoC, тому підтримки 5G не буде.

Пристрій буде оснащено 6 ГБ оперативної пам'яті і 64/256 ГБ вбудованої пам'яті. Він буде оснащений 11-мегапіксельним сенсором камери, а телефон також оснащений сенсором відбитків пальців для додаткової безпеки. Живлення пристрою буде 3460 маг.

Про ціну поки не повідомляється.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали перероблений концепт автомобіля Hyundai 45 EV Concept. Новинка навіть для концепт-карів виглядає дуже сміливо. Втім, не факт, що він залишиться лише на папері, адже компанії можуть з легкістю втілити свої автомобільні фантазії в реальність.

Як повідомляв Знай.uа довгоочікувана iPhone 12 засвітився на відео. Зазначимо, що презентація новинки відбудеться вже у вересні, якщо пандемія не порушить плани. Що стосується самого гаджета, він отримав дизайн iPhone 4.