Останній флагман Xiaomi Mi 10 Pro в даний час займає 3 місце разом з Find X2 Pro в огляді основної камери DXOMark. Селфи-камера Mi10 Pro тепер була розглянута хлопцями з DXOMark.

За даними DXOMark, його інженери знімають і оцінюють більше 1500 тестових зображень і більш 2 годин відео як в контрольованих лабораторних умовах, так і в природних приміщеннях і на вулиці, використовуючи налаштування камери за умовчанням.

Xiaomi Mi 10 Pro, DXOMARK

За результатами тесту Selfie телефон набирає 83 бали, що ставить його на середину таблиці в рейтингу фронтальної камери DXOMark. Флагманський Mi 10 Pro належить до телефонів середнього класу, таких як Galaxy A71, або до старших моделей високого класу, таких як Apple iPhone XS Max.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Mi 10 Pro набрав 84 бали в тесті Photo, що набагато нижче, ніж у Huawei P40 Pro (108), який є прямим конкурентом. Навіть з урахуванням, рецензент говорить, що Mi 10 Pro здатний записувати гідні знімки селфи в правильних умовах.

Однак, передача кольору не на висоті, з-за чого і страждає загальна якість фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали перероблений концепт автомобіля Hyundai 45 EV Concept. Новинка навіть для концепт-карів виглядає дуже сміливо. Втім, не факт, що він залишиться лише на папері, адже компанії можуть з легкістю втілити свої автомобільні фантазії в реальність.

Як повідомляв Знай.иа довгоочікувана iPhone 12 засвітився на відео. Зазначимо, що презентація новинки відбудеться вже у вересні, якщо пандемія не порушить плани. Що стосується самого гаджета, він отримав дизайн iPhone 4.

Також Знай.иа повідомляв, люксовий гіперкар Bugatti Divo за $5.6 мільйонів тестують на знаменитій гоночній трасі. Відзначимо, що автомобіль має величезну потужність, але і ціна від цього тільки зростає. Придбати новинку не так просто - вона випускається обмеженою серією.