Xiaomi, схоже, готується зробити власний додаток камери для своїх смартфонів ще краще. У коді камери MIUI з китайської бета-версії MIUI 12 сьогодні були виявлені рядка коду, які вказують на швидке поява нової функції під назвою AI Shutter.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

AI Shutter буде схожий на функцію Top Shot в смартфонах Google Pixel. Нагадаємо, що ця функція, заснована на штучному інтелекті, вибирає найбільш вдалі з серії фотографій. Таким чином, користувач натискає кнопку зйомки, смартфон робить багато фотографій, а функції AI Shutter AI вибирають краще, оцінюючи різні фактори, включаючи посмішку, відкриті очі і багато іншого. Варто врахувати, що AI Shutter є попередньою назвою функції. Будемо сподіватися, що нова функція буде доступною не тільки для тих користувачів, у яких доступна MIUI 12.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Lincoln відмовилася від виробництва легендарного Continental. Повідомляється, що компанія хоче сфокусуватися на виробництві кросоверів і електрокарів, так що незабаром автомобіль класу люкс зникне з автосалонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google раптом зняла з продажу бюджетний Google Pixel 3а, які позиціонують як бюджетний смартфон. У компанії відзначили, що девайс зняли з продажу через швидкого виходу Google Pixel 4a, який стане даними бюджетником в 2020 році.

Також Знай.uа повідомляв, унікальний Hummer H1 майстри з тюнінг-ательє перетворили на справжній військовий позашляховик, але з елементами розкоші як всередині, так і зовні.