Microsoft представляє новий дизайн меню “Пуск” в Windows 10, в якому будуть зменшені акценти на живі плитки. Гігант програмного забезпечення вперше натякнув на оновлений дизайн на початку цього року, і сьогодні його чекають тестери Windows 10.

Windows 10, Microsoft

По суті, зменшення кольору блочного мозаїчного інтерфейсу в меню “Пуск” дещо спростить його і спростить пошук додатків, які ви використовуєте щодня. Це невелика зміна, але воно, безумовно, робить меню Пуск трохи менш хаотичним і дозволяє уникнути безлічі плиток, що мають однаковий синій колір, які по суті марні, і навіть відволікають від роботи.

Поряд з оновленим меню “Пуск”, остання збірка Windows 10 включає деякі великі зміни в Alt-Tab. “Починаючи з сьогоднішньої збірки всі вкладки, відкриті в Microsoft Edge, почнуть з'являтися в Alt-Tab, а не тільки активні в кожному вікні браузера”, - пояснює Microsoft. Це схоже на зміну, яке може бути трохи заплутаним для досвідчених користувачів Windows, але Microsoft, на щастя, дозволяє вам повернутися до класичного інтерфейсу Alt-Tab.

Microsoft, gettyimages
Microsoft, gettyimages

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Lincoln відмовилася від виробництва легендарного Continental. Повідомляється, що компанія хоче сфокусуватися на виробництві кросоверів і електрокарів, так що незабаром автомобіль класу люкс зникне з автосалонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google раптом зняла з продажу бюджетний Google Pixel 3а, які позиціонують як бюджетний смартфон. У компанії відзначили, що девайс зняли з продажу через швидкого виходу Google Pixel 4a, який стане даними бюджетником в 2020 році.

Також Знай.uа повідомляв, унікальний Hummer H1 майстри з тюнінг-ательє перетворили на справжній військовий позашляховик, але з елементами розкоші як всередині, так і зовні.