Instagram тестує спосіб розширити можливості “Історій”, що робить його більш важливим у додатку Instagram.

Instagram, gizchina

нещодавно Компанія тестує функцію, яка дозволить користувачам Instagram бачити більше історій одночасно, як на домашньому екрані, так і в новому режимі “Тільки історії”.

У тесті користувачі спочатку побачать два рядки “Історії” замість однієї у верхній частині екрана, коли вони вперше відкриють додаток Instagram. Під цією розширеною областю “Історії” також з'явиться кнопка, що дозволяє натиснути “Переглянути всі історії”.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Після цього відкриється новий екран, на якому ви зможете переглядати всі доступні історії в повноекранному режимі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Lincoln відмовилася від виробництва легендарного Continental. Повідомляється, що компанія хоче сфокусуватися на виробництві кросоверів і електрокарів, так що незабаром автомобіль класу люкс зникне з автосалонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google раптом зняла з продажу бюджетний Google Pixel 3а, які позиціонують як бюджетний смартфон. У компанії відзначили, що девайс зняли з продажу через швидкого виходу Google Pixel 4a, який стане даними бюджетником в 2020 році.

Також Знай.uа повідомляв, унікальний Hummer H1 майстри з тюнінг-ательє перетворили на справжній військовий позашляховик, але з елементами розкоші як всередині, так і зовні.