WhatsApp опублікував список нових функцій, які вплинуть на користувачів iPhone, Android і WhatsApp Web.

WhatsApp показав нові функції в блозі. Не все, що було докладно описано в оголошенні, було дивно - деякі з цих функцій, таких як анімовані наклейки, були помічені в бета-версіях програми чату під час розробки. Цікаво, що в останні тижні бета-версії несподівано були зняті анімовані стікери, що змусило багатьох припустити, що ідея була відкинута.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

На щастя, це не так.

У той час як WhatsApp може похвалитися можливістю відправляти стікери - великі ілюстрації, які пропонують більше деталей, ніж стандартні смайли, доступні у всіх операційних системах смартфонів - з 2018 року.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Однак за 18 місяців з моменту запуску конкуруючі програми для обміну повідомленнями, у тому числі iMessage і Telegram, розширили цю ідею, пропонуючи анімовані версії. WhatsApp тепер йде по стопах цих популярних конкуруючих додатків, включаючи власні GIF-подібні стікери.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Ці виразні анімації можна надсилати окремо або в парі поруч один з одним двома партіями - точно так само, як статичні стікери, доступні в даний час в додатку чату, що належить Facebook.

Що стосується настільної веб-версії, вона отримає повноцінний темний режим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Lincoln відмовилася від виробництва легендарного Continental. Повідомляється, що компанія хоче сфокусуватися на виробництві кросоверів і електрокарів, так що незабаром автомобіль класу люкс зникне з автосалонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google раптом зняла з продажу бюджетний Google Pixel 3а, які позиціонують як бюджетний смартфон. У компанії відзначили, що девайс зняли з продажу через швидкого виходу Google Pixel 4a, який стане даними бюджетником в 2020 році.

Також Знай.uа повідомляв, унікальний Hummer H1 майстри з тюнінг-ательє перетворили на справжній військовий позашляховик, але з елементами розкоші як всередині, так і зовні.