Коли компанія Crytek оголосила, що в цьому році буде випущений ремастерінг для оригінальної Crysis, фанати були схвильовані, побачивши, наскільки покращиться легендарна графіка гри - але чутки трейлер залишив так багато шанувальників розчарованими графічними змінами, які компанія додала гру, що змусило перенести випуск на кілька тижнів.

Геймери, скріншот: YouTube
Геймери, скріншот: YouTube

На YouTube просочився трейлер, що демонструє геймплей і дату виходу 23 липня, а візуальні ефекти залишили “неприємний смак у роті деяких фанатів”. Кілька людей прокоментували, як графіка гри залишилася практично незмінною порівняно з оригіналом 2007 року; один фанат навіть сказав, що ремастерінг “виглядає як оригінальний Crysis, але з найнижчими налаштуваннями”.

Crysis, науково-фантастичний шутер від першої особи, спочатку випущений для ПК, PS3 і Xbox 360, отримав високу оцінку за свій графічний дизайн і залишався еталоном для людей, охочих перевірити міць своїх ігрових ПК.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Crytek визнав витоку і розчарованих фанатів, пообіцявши трохи попрацювати над грою. “Це додатковий час до релізу дозволить нам довести Crysis Remastered до ПК і не порушує рівень якості, якого ви очікуєте від ігор Crysis”, - йдеться в заяві Crytek в середу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Lincoln відмовилася від виробництва легендарного Continental. Повідомляється, що компанія хоче сфокусуватися на виробництві кросоверів і електрокарів, так що незабаром автомобіль класу люкс зникне з автосалонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google раптом зняла з продажу бюджетний Google Pixel 3а, які позиціонують як бюджетний смартфон. У компанії відзначили, що девайс зняли з продажу через швидкого виходу Google Pixel 4a, який стане даними бюджетником в 2020 році.

Також Знай.uа повідомляв, унікальний Hummer H1 майстри з тюнінг-ательє перетворили на справжній військовий позашляховик, але з елементами розкоші як всередині, так і зовні.