Компанія NASA хоче випустити парфуми з ароматом космосу.

Аромат був розроблений більше десяти років тому, але використовувався НАСА тільки під час польових тренувань астронавтів, згідно сторінці продукту Kickstarter. Тепер, “завдяки чистій рішучості, великій кількості удачі і кількома запитами Закону про свободу інформації (FOIA) ми отримали його”, - йдеться на сайті.

в космосі, фото:CNN
в космосі, фото:CNN

Кампанія Kickstarter спрямована на те, щоб зібрати достатньо грошей для виробництва аромату під назвою “Eau de Space”.

“Ми готові виготовити запах, і все, що нам потрібно, - це наш мінімальний обсяг замовлення, а потім ми можемо розливати та відвантажувати його”, - йдеться на сайті.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

відео на сторінці Kickstarter астронавти обговорюють виразний запах космічного простору. Один порівнює це з затяжним пороховим ароматом на стрільбищі. Інший користувач впевнений, що космос пахне як згоріле печиво.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Lincoln відмовилася від виробництва легендарного Continental. Повідомляється, що компанія хоче сфокусуватися на виробництві кросоверів і електрокарів, так що незабаром автомобіль класу люкс зникне з автосалонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google раптом зняла з продажу бюджетний Google Pixel 3а, які позиціонують як бюджетний смартфон. У компанії відзначили, що девайс зняли з продажу через швидкого виходу Google Pixel 4a, який стане даними бюджетником в 2020 році.

Також Знай.uа повідомляв, унікальний Hummer H1 майстри з тюнінг-ательє перетворили на справжній військовий позашляховик, але з елементами розкоші як всередині, так і зовні.