Bosch уклав партнерську угоду з британським відділенням Field Robotics, щоб прискорити розробку роботів для збору малини на тлі побоювань, що наступні блокування можуть посилити нестачу робочої сили.

заробітчани у Польщі, фото Pxhere
заробітчани у Польщі, фото Pxhere

Робот був розроблений в Плимутском університеті, і на початку цього року в першому раунді фінансування було зібрано 298 000 фунтів стерлінгів.

Робот працює з використанням штучного інтелекту для виявлення стиглої малини, а потім зриває фрукти з лози і кладе їх у кошик.

заробітчани у Польщі, фото Pxhere
заробітчани у Польщі, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

досі роботи працювали повільніше, ніж збирачі людей, і досвід Bosch повинен допомогти запуску знизити вартість роботів і підвищити їх швидкість. Коли новинка з'явиться на фермах - невідомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Lincoln відмовилася від виробництва легендарного Continental. Повідомляється, що компанія хоче сфокусуватися на виробництві кросоверів і електрокарів, так що незабаром автомобіль класу люкс зникне з автосалонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google раптом зняла з продажу бюджетний Google Pixel 3а, які позиціонують як бюджетний смартфон. У компанії відзначили, що девайс зняли з продажу через швидкого виходу Google Pixel 4a, який стане даними бюджетником в 2020 році.

Також Знай.uа повідомляв, унікальний Hummer H1 майстри з тюнінг-ательє перетворили на справжній військовий позашляховик, але з елементами розкоші як всередині, так і зовні.