Naughty Dog нещодавно опублікували заяву зі зверненням до людей, які почали погрожувати однієї з актрис The Last of Us 2.

The Last of Us Part 2 вийшла минулого місяця і стала найбільш обговорюваним проектом не тільки місяці, але і півріччя. Гра нікого не залишила байдужим - її люблять і ненавидять, але вона викликає дуже яскраві емоції у користувачів.

Також користувачі зійшлися у битвах в соціальних мережах, у своїх симпатіях і антипатіях. Наприклад, актриса Лора Бейлі, яка зіграла Еббі, поділилася огидними коментарями, які вона отримала в Інтернеті після виходу проекту. Креативний директор Ніл Дракманн також поділився повідомленнями, які йому надсилали різні люди в Мережі.

Розробники відзначають, що студія не могла просто сидіти склавши руки і не звертати уваги на подібні загрози. Таким чином, їх заяву засуджує ці коментарі і заявляє, що безпека є їх головним пріоритетом. Вони написали:

"Хоча ми вітаємо критику в свою сторону, ми засуджуємо будь-яку форму переслідування або погроз, спрямованих у бік нашої команди і акторів. Їх безпека є нашим головним пріоритетом, але ми всі повинні працювати разом, щоб викорінити цей тип поведінки і підтримувати конструктивний і жалісливий дискурс", - йдеться в заяві студії.

Ніл Дракманн також опублікував повідомлення, докладно виклавши свої думки про критику гри:

"Ви можете любити або ненавидіти гру і ділитися своїми думками про неї. На жаль, надто багато повідомлень, які я отримую, є мерзенними, ненависними й жорстокими", - зазначає Дракман.

Якщо ви фанат гри, Знай пропонує насолодитися кращими концептами шикарною The Last Of Us Part II, яка стала легендою ще до свого виходу.

Якщо у вас немає консолі, збирайте гроші - вже через місяць на ПК виходить черговий ексклюзив Playstation 4 - Horizon Zero Dawn. Це безперечно одна з найяскравіших ігор на Playstation 4, Але фанати сподіваються, що гра буде виглядати, як мінімум, удвічі краще, коли запуститься на ПК 7 серпня.