Інсайдери повідомляють, що Google працює над тим, що може вирішити проблему з автономністю пристроїв при роботі з браузером. За даними The Windows Club, компанія тестує експериментальну функцію в Chrome 86, яка зменшує розрядку акумулятора.

Google, gettyimages
Google, gettyimages

Новий інструмент працює, обмежуючи фонові вкладки одним таймером пробудження Javascript. Іншими словами, вкладки фонові будуть оновлюватися раз на хвилину, а не в режимі реального часу. Веб-сайти часто включають завдання Javascript, які будуть виконувати такі дії, як перевірка того, де знаходиться ваш курсор на сторінці і як ви взаємодієте з рекламою. Існує мало причин для того, щоб ці типи завдань постійно виконувалися у фоновому режимі, коли ви навіть не переглядаєте веб-сторінку. Safari вже давно користується подібною технологією.

Google, фото Pxhere
Google, фото Pxhere

Проводячи тест з використанням цієї функції Google, за повідомленнями, продовжив термін служби батареї на дві години, коли у фоновому режимі працювало 36 вкладок. Тут важливо відзначити, що одна вкладка переднього плану була відкрита для порожньої сторінки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Функція буде доступною найближчим часом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені з NASA створили парфуми “з запахом космосу”. Правда, купити їх зараз не вийде - поки компанія збирає гроші на мінімальну першу партію, так що відчути запах космосу вийде нескоро.

Як повідомляв Знай.uа, механік взяв у власника Tesla S авто, і вирішив протестувати її на порожній парковці. Однак, за збігом неудачніх обставин він її розбив, так що авто доведеться ремонтувати довгий час.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдер порівняв макет iPhone 12 з іншими смартфонами яблучної корпорації. Повідомляється, що новинка набагато менше своїх попередників, хоча єкран по цифрам все ж більше.