Остання мета Apple - зробити iPhone вашим єдиним засобом ідентифікації, замінивши паспорти, водійські права та інші. Це ще один крок від гіганта з Купертіно, щоб зробити iPhone єдиною річчю, яка може знадобитися для поїздок або подорожей.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Нещодавно Apple також оголосила про план позбавлення від автомобільних ключів, і тепер компанія планує позбавитися від необхідності в паспортах та інших формах фізичної ідентифікації. iPhone вже замінив потреби в блокнотах, фотоапаратах, ручках і в чому іншому. Тому не дивно, коли компанія заявляє, що хоче перенести ваші ідентифікатори в цифрову сферу.

відповідно з серією патентних заявок, озаглавлених “Надання підтверджених тверджень про особу користувача”, ідентифікатор користувача може бути записаний або переданий. Іншими словами, патент описує систему, яка зберігає ідентифікацію на вашому пристрої. Опис говорить: “Пристрій, що реалізує систему для використання підтвердженої заявки на ідентичність, включає в себе, щонайменше, один процесор, сконфігурований для прийому верифицированной заявки, що включає в себе інформацію для ідентифікації користувача пристрою”.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені з NASA створили парфуми “з запахом космосу”. Правда, купити їх зараз не вийде - поки компанія збирає гроші на мінімальну першу партію, так що відчути запах космосу вийде нескоро.

Як повідомляв Знай.uа, механік взяв у власника Tesla S авто, і вирішив протестувати її на порожній парковці. Однак, за збігом неудачніх обставин він її розбив, так що авто доведеться ремонтувати довгий час.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдер порівняв макет iPhone 12 з іншими смартфонами яблучної корпорації. Повідомляється, що новинка набагато менше своїх попередників, хоча єкран по цифрам все ж більше.