Оскільки Porsche вже пропонує своїм клієнтам безліч способів індивідуального налаштування своїх автомобілів, виробник автомобілів нещодавно почав застосовувати цю ж філософію в своєму асортименті годинників.

Годинники Porsche Design можуть бути обрані замовниками через онлайн-конфігуратор, який в даний час доступний в Європі і буде доступний в Сполучених Штатах з 1 вересня 2020 року.

Porsche Design, gizchina

Ціни починаються від 6000 доларів, але можуть зрости до 12 500 доларів в залежності від того, які варіанти може побажати клієнт.

Всі годинники мають корпус 42 мм. Потім клієнти можуть вибрати між корпусом з титану зі скляним напиленням або покриттям з чорного титану з карбіду титану. Крім того, Porsche Design пропонує шість різних типів циферблатів на вибір, наприклад під колір авто Porsche.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Porsche Design, carscoops

Porsche Design розробила купи різних металевих і шкіряних ремінців, які доступні в трьох розмірах. Металеві виготовлені з титану і мають індивідуально закупорені ланки. Вони також пропонуються з обробленого скляними кульками натурального титану або чорного карбіду титану. Всі шкіряні ремені виготовлені з тих же шкур, які Porsche використовує для свого інтер'єру, і випускаються в 14 різних колірних варіантах. Porsche також пропонує 19 різних кольорів оригінальної пряжі Porsche, що означає до 300 різних можливих конфігурацій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені з NASA створили парфуми “з запахом космосу”. Правда, купити їх зараз не вийде - поки компанія збирає гроші на мінімальну першу партію, так що відчути запах космосу вийде нескоро.

Як повідомляв Знай.uа, механік взяв у власника Tesla S авто, і вирішив протестувати її на порожній парковці. Однак, за збігом неудачніх обставин він її розбив, так що авто доведеться ремонтувати довгий час.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдер порівняв макет iPhone 12 з іншими смартфонами яблучної корпорації. Повідомляється, що новинка набагато менше своїх попередників, хоча єкран по цифрам все ж більше.