У Microsoft погана історія з її оновленнями програмного забезпечення, які часто можуть бути досить невтішними, оскільки вони нав'язують їх користувачам, але самі по собі оновлення приносять більше шкоди, ніж користі. І хоча компанія стверджує, що її примусові оновлення в основному пов'язані з виправленнями безпеки, схоже, що її останнє оновлення, яке потрапило на комп'ютери деяких людей, може показати, що компанія ще не позбулася своєї поганої репутації в цій області.

Згідно з численними твітів, опублікованих багатьма людьми, схоже, що останнє оновлення Microsoft автоматично встановило новий браузер Microsoft Chromium Edge. Одного цього достатньо, щоб розладнати більшість людей, які, можливо, не хочуть вносити зміни в Edge, але оновлення робить його ще гірше, не просто прикріпивши його до панелі завдань внизу, але, мабуть, автоматично запустивши себе, щоб побачити, чи хочете ви зробити його браузером за замовчуванням. Нагадаємо, що видалити браузер з комп'ютера не вийде.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені з NASA створили парфуми “з запахом космосу”. Правда, купити їх зараз не вийде - поки компанія збирає гроші на мінімальну першу партію, так що відчути запах космосу вийде нескоро.

Як повідомляв Знай.uа, механік взяв у власника Tesla S авто, і вирішив протестувати її на порожній парковці. Однак, за збігом неудачніх обставин він її розбив, так що авто доведеться ремонтувати довгий час.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдер порівняв макет iPhone 12 з іншими смартфонами яблучної корпорації. Повідомляється, що новинка набагато менше своїх попередників, хоча єкран по цифрам все ж більше.