Xiaomi Mi 10 Venti стане першим флагманом виробника, який отримає екран AMOLED. Що стосується відновлення зображення, частота оновлення екрану досягне показника в 120 Гц. Що стосується моделі Mi Pro 10, то вона має 90-герасимовый екран AMOLED. РК-дисплеї з частотою 120 Гц отримали і гаджети Redmi K30, які вважаються бюджетними.

Xiaomi Mi 10 Vento, gizchina

Xiaomi Mi 10 Venti буде працювати на базі чіпа Snapdragon 865. Операційна система буде MIUI 12 з коробки, так що і оновлюватися не доведеться. Вартість новинки складе понад 710 доларів, точний цінник буде оголошена ближче до появи гаджета на ринку.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Повідомляється, що на ринку новинка з'явиться вже в серпні цього року.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що презентація ігор для Xbox X Series відбудеться вже 23 липня. Повідомляється, що покажуть ігри, які будуть доступні тільки на консолі, а також ті, які будуть доступні найближчим часом після виходу приставки.

Як повідомляв Знай.uа дизайн смартфона середнього рівня OnePlus Nord вже злили в мережу. Інсайдери стверджують, що новинка з'явиться вже в цьому місяці, а начинка буде просто відмінною, адже компанія завжди робила акцент на камеру.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi випустила недорогу капсульну кавоварку. Новинка порадує любителів кави.